Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς για τα ιατρεία Θυρείου και Παλιαμπέλων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάριος Σαλμάς κατέθεσε ερώτηση προς την υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νεοϊδρυθέντα περιφερειακά ιατρεία Θυρείου και Παλιαμπέλων του νομού Αιτωλοακαρνανίας .
Στην ερώτηση του ο κ. Σαλμάς αναφέρει: «Τα νεοϊδρυθέντα περιφερειακά ιατρεία Θυρείου και Παλιαμπέλων του νομού Αιτωλοακαρνανίας δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες των δύο δημοτικών διαμερισμάτων.
Όμως από τον Οκτώβριο του 2009 , σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, παρατηρείται το θλιβερό γεγονός οι αγροτικοί ιατροί των δύο προαναφερθέντων περιφερειακών ιατρείων να μην τηρούν το καθιερωμένο ωράριό τους και να απουσιάζουν τις περισσότερες μέρες με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία των ιατρείων και τη μη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Ερωτάται η κ. Υπουργός:
Τι προτίθεται να κάνει ώστε οι αγροτικοί ιατροί των περιφερειακών ιατρείων Θυρείου και Παλιαμπέλων να τηρούν το ωράριό τους και να παρίστανται σε καθημερινή βάση;»
Πηγή: http://inagrinio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο