Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 59, με τη φροντίδα του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών.

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 59, με τη φροντίδα του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι». Στις 12 σελίδες της καλαίσθητης εφημερίδας, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούν τη δράση του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών, το Δήμο Μεδεώνος, τα νέα από την Κωνωπίνα, το Ξηρόμερο, το νομό καθώς και μια πλούσια θεματολογία με αρκετό ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους.
Επισημαίνουμε στην πρώτη σελίδα το κύριο άρθρο με τίτλο «Φωνή βοώντος..» που αναφέρεται στην εγκατάλειψη του χωριού από τη δημοτική αρχή, τη λειψυδρία που έγινε μάστιγα για την Κωνωπίνα, την άδικη μεταχείριση της Κωνωπίνας έναντι των άλλων χωριών και απαιτούνε να σταματήσει ο εμπαιγμός σε βάρος του χωριού τους.
Στη πρώτη σελίδα υπάρχουν και τα θέματα: Η ανέγερση του καμπαναριού της εκκλησίας, η χοροεσπερίδα του συλλόγου, η Γενική συνέλευση και η κοπή της Πίτας.
Επίσης θα διαβάσετε για την ιστορία της οικογένειας του Παπαστάμου, μια ενδιαφέρουσα άποψη για την ονομασία της Κωνωπίνας, ένα καυστικό άρθρο για τις συνεχείς ζωοκλοπές, το Πάσχα στο χωριό, τον αφανισμό των ψαριών της Αμβρακίας από ασυνείδητους ερασιτέχνες ψαράδες, το κτήμα Καπότη στην Κομποτή, την γιορτή του Αη-Θυμιού στην Κωνωπίνα, κοινωνικά, δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων, κ.α.
Όποιος φίλος
μας δεν την έχει λάβει μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Κωστόπουλο, τηλ: 6945-719334 ή με τον διευθυντή σύνταξης Χολή Θεόδωρο, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως.
Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας» που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.konopinaps.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο