Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Έτοιμο να κλείσει το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, στις 11:00, ανοιχτή γενική συνέλευση στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, για να διαμαρτυρηθεί και να καλέσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλους τους φορείς και τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, με δεδομένο τον κίνδυνο να κλείσει το νοσοκομείο.
Στη σημερινή ανοιχτή γενική συνέλευση είχαν κληθεί όλοι όσοι θεωρούν ότι το θέμα της Υγείας στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας τούς αγγίζει.
Ομιλητές ήταν: Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ν.Α. Κος Βαγγέλης Μαχαλιώτης, o πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Αιτωλ/νίας Κος Χρήστος Αγγελάκης, η πρόεδρος της 3μελούς επιτροπής ιατρών Νοσοκομείου Αγρινίου Κα Μαρκίδου Έφη, ο απερχόμενος Κος Διοικητής του Γ.Ν.Α. Ιωάννης Γρηγορόπουλος, ο επερχόμενος Νέος Διοικητής στο Γ.Ν.Α. Κος Ιωάννης Μπίνας και ο Πρόεδρος του Νομαρχ.Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κος Παπαθανασίου Κων/νος.
Χαιρέτησαν: Ο Υφυπ.Περιβ. Κος ΜΩΡΑΙΤΗΣ Θάνος, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κοι ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ Α., ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ Π., ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Κος ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ν, η Αντινομάρχης Κα ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΛΑΧΑΝΑ Έφη, η Αντιδήμαρχος Κα ΣΕΡΠΑΝΟΥ Μ, η Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ με εκπρόσωπο τον Κο Κορδάτο Κ.
Αποφασίστηκε από κοινού να σταλεί ΨΗΦΙΣΜΑ στην υπουργό Υγείας για την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων. Καλούμε - καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου - σε εγρήγορση ΑΠΑΝΤΕΣ, για να μην οδηγηθούν τμήματα του Νοσοκομείου σε κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο