Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αποκλεισμός της Εθνικής Οδού τη Παρασκευή στην Αμφιλοχία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και σύσσωμος ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και των γύρω περιοχών αποφάσισαν να κλείσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ στο Κέντρο της Αμφιλοχίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 και ωρα 10:00 π.μ κλείνοντας τα καταστήματα μας. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Αγρινίου – Αμφιλοχίας – Άρτας, που έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τον θάνατο πολλών ανθρώπων από ατυχήματα – δυστυχήματα. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ επίσης για την εγκληματική αδράνεια των υπηρεσιών: ΔΕΣΕ- ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που εγκατέλειψαν την ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ με αποτέλεσμα να φθάσει σε αυτό το σημείο και να καταλήξει καταστροφική για όλη την περιοχή.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ επίσης ειδικά για το ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ που θεωρεί ότι το τμήμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ που διέρχεται από την Αμφιλοχία, δεν αποτελεί κομμάτι της πόλης μας και περιμένει από την ΔΕΣΕ και τις άλλες υπηρεσίες να λύσουν το πρόβλημα. Έχει μεγάλες ευθύνες γιατί δεν πρωτοστατεί για την επίλυση του προβλήματος.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ επίσης για την καθυστέρηση προώθησης της παράκαμψης Αμφιλοχίας με την ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ (την αφήνουν τελευταία) ενώ γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης στην Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο είναι ο κόμβος της Αμφιλοχίας.
Με την λειτουργία επίσης της Εγνατίας Οδού και τμήματος της Ιόνιας Οδού η διέλευση φορτηγών, βαρέων οχημάτων και επιβατικών αυτοκινήτων αυξήθηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να είναι αφόρητο για τους πολίτες της Αμφιλοχίας.
Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Η Ο.Ε.Β.Ε Ακαρνανίας
Πηγή: http://agrinio-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο