Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η Κατούνα τίμησε τη γυναίκα.














Με ένα μοναδικό τρόπο που μόνο οι γυναίκες ξέρουν, γιόρτασαν το Σάββατο 13 Μαρτίου, οι γυναίκες από το σύλλογο Γυναικών Μεδεώνος. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας και έχοντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς, διοργάνωσαν μια ζεστή και γεμάτη χορό εκδήλωση στη νέα αίθουσα, στη πλατεία της Κατούνας.
Η αίθουσα της ταβέρνας αποδείχθηκε μικρή για να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών, που τη γέμισαν ασφυκτικά και έδειξαν με το παραπάνω πως τιμούν και σέβονται τη γυναίκα. Από νωρίς μάνες με κόρες, νύφες με πεθερές και εγγονές όλες μαζί άρχισαν να καταφτάνουν στο χώρο και στο πρόσωπο αυτών των γυναικών- που έχουν ζήσει τη ζωή σε καλές και κακές στιγμές- συναντούσε κανείς τη μάνα, την αδελφή, τη φίλη και την αγρότισσα.
Αμέσως μετά η μουσική κυριάρχησε στην αίθουσα, το γλέντι άναψε και δεν άφησε ασυγκίνητη καμία από τις παρευρισκόμενες, αφού η πίστα γέμισε από κεφάτες γυναίκες που χόρεψαν και τραγούδησαν μέσα από τη ψυχή τους.
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες για την γιορτινή αυτή μέρα και την όμορφη λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποίησαν. Χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου.
Φωτο:
facebook Afroditi Boubouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο