Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο Παναιτωλικός πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 2-1, από το Διαγόρα στη Ρόδο.

Τρεις πολύτιμους βαθμούς μάζεψε ο Διαγόρας στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ της ανόδου. Πρωταγωνιστής για τους «κυανέρυθρους» ο Ρούσεφ που έβαλε δύο γκολ με συνδρομή... Πονηρού. Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος άνοιξε το σκορ στο 17΄ με σουτ. Γκολ που πάντως είχε και την συνδρομή του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Πονηρού που για δεύτερο συνεχόμενο ματς (είχε προηγηθεί το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον ΟΦΗ) καταδικάζει την ομάδα του χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του.
Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 43', έφτασαν στην ισοφάρισε με τον Θεοδωρίδη ο οποίος με διαγώνιο κοντινό πλασέ νίκησε τον Βελλίδη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν στην νίκη με το δεύτερο γκολ του Ρούσεφ με κεφαλιά στο 63' φάση πάντως που πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ λανθασμένα δεν υποδείχθηκε οφσάιντ ο Ταραχούλσκι.
Οι Αγρινιώτες έχουν παράπονα από την διαιτησία του Λαρισαίου Βαλιώτη
κυρίως για τα όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα, μιας και από τα 3΄των καθυστερήσεων δεν παίχτηκε ούτε ένα αφού οι παίκτες του Διαγόρα ήταν συνεχώς στο έδαφος επικαλούμενοι τραυματισμό. Μετά και την αναμέτρηση αυτή ο Διαγόρας έφτασε τουσ 35 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 38, πάντως όμως μέσα στην 4αδα των μπαράζ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ρούσεφ (87' Δήμου), Μπακομήτρος (37' λ.τ Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης (65' Τριανταφύλλου), Κατερίνης, Ακόστα, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Δημούτσος (79' Χάντζιτς), Μπαϊκαρά, Στόρμπαεκ (82' Μπελεβώνης), Ζουρούδης, Θεοδωρίδης, Μουμίν (67' Μπουμάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο