Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, για την επαναλειτουργία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, στη Ναύπακτο.

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο κος Παναγιώτης Κουρουμπλής προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κο Ανδρέα Λοβέρδο, με τη συνυπογραφή των Βουλευτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας κου Ανδρέα Μακρυπίδη και κας Σοφίας Γιαννακά. Η ερώτηση αφορά στην «Επαναλειτουργία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας» στη Ναύπακτο.
Ως γνωστό η υπηρεσία Σ.ΕΠ.Ε στην πόλη της Ναυπάκτου λειτουργούσε μέχρι και το έτος 1998, όπου και αποφασίσθηκε η μεταφορά της στο Μεσολόγγι. Δεδομένου της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης μεταξύ των αστικών κέντρων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κρίνεται αναγκαία η αποκέντρωση των Δημοσιών Υπηρεσιών με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία τους, για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών της. Ως εκ τούτου απαραίτητη κρίνεται η επαναλειτουργία της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Εργασίας στην πόλη της Ναυπάκτου.
Επιπρόσθετα, ερώτηση κατέθεσε ο κος Κουρουμπλής προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με θέμα την άμεση κάλυψη θέσης αναισθησιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Την ως άνω ερώτηση συνυπογράφουν επίσης οι Βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας κος Ανδρέας Μακρυπίδης και κα. Σοφία Γιαννακά
Επίσης, αναφορά κατέθεσε στη Βουλή, ο κος Παναγιώτης Κουρουμπλής προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Θέμα της αναφοράς η αστυνόμευση στο Δήμο Αλυζίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας ενόψει και σημαντικών συμβάντων που παρατηρήθηκαν στην περιοχή λόγω έλλειψης αστυνόμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο