Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του νεοσύστατου συλλόγου των Στρογγυλοβουνιωτών.















Ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Στρογγυλοβουνιωτών μπαίνει δυναμικά στα δρώμενα του Ξηρομέρου, βάζοντας ένα λιθαράκι στην διατήρηση της παράδοσής μας δημιουργώντας μια όμορφη χοροεσπερίδα, ένα μοναδικό ταξίδι στις μουσικές της Αιτωλοακαρνανίας, μια βόλτα στη ψυχαγωγία μέσα στο καταχείμωνο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στρογγυλοβουνιωτών «Το ψηλοβράχι» είναι νεοσύστατος και απαρτίζεται από Στρογγυλοβουνιώτες που μοναδικό τους σκοπό έχουν την σύσφιξη των σχέσεων των κατοίκων, την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης του τόπου τους μέσα από εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση του Συλλόγου στο κέντρο «Πιπέρι» στο Μπουρνάζι με μεγάλη επιτυχία. Η Γραμματέας του Συλλόγου Ευγενία Μαργώνη ευχαρίστησε τους παρισταμένους που τίμησαν την εκδήλωση και στη συνέχεια η πρόεδρος Πηγή Χαντζή κατά το χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και αναφέρθηκε στη δημιουργία του συλλόγου που έγινε με κοινό σκοπό και στόχο, για ένα καλύτερο Στρογγυλοβούνι, για να διατηρήσουνε τη παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, για ένα καλύτερο περιβάλλον, για τα παιδιά τους, για το μέλλον.
Αμέσως μετά χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, ο Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Δημοσθένης Καπώνης και ο συγχωριανός τους γιατρός Φώτης Παπάς. Στη συνέχεια ο κόσμος διασκέδασε με το μουσικό συγκρότημα του Κέντρου και επικράτησε μεγάλο κέφι και το γλέντι κράτησε ως τις απογευματινές ώρες. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο βουλευτής ΝΔ Αιτωλ/νίας Καραγκούνης Κώστας, ο ταμίας της ΟΠΣΥΞ Μηλιώνης Άγγελος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Τσέλιος Γιώργος, κ.α.
PΗΟΤΟ ART ANGELOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο