Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Παναιτωλικός: Διαβατήριο (!) για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με αφορμή την απόφαση της Αστυνομίας για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο Αιγάλεω των φιλάθλων μας (οργανωμένων και μεμονωμένων) που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, επαναδιατυπώνουμε τη διακηρυγμένη θέση μας για ελεύθερη και απρόσκοπτη μετακίνηση των φιλάθλων.
Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού χρόνια τώρα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, στις εκδρομές που διοργάνωσαν σε κάθε σημείο της χώρας, χωρίς να δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα. Αντιθέτως, απεκόμισαν εγκωμιαστικά σχόλια από τους αντιπάλους.
Ανάλογη συμπεριφορά επιδεικνύουν έναντι των αντιπάλων φιλάθλων που φιλοξενούνται στο γήπεδό μας, όπως συνέβη προ ολίγων ημερών με τους φιλάθλους της Αναγέννησης Καρδίτσας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Πρέπει όλοι να προβληματιστούμε από το γεγονός, ότι πλέον χρειάζεται κάποιος φίλαθλος διαβατήριο (!) για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Μια τέτοια απόφαση είναι πλήγμα για το ίδιο το ποδόσφαιρο, τον πολιτισμό μας και αποτελούν ποινή για τις ομάδες και τους φιλάθλους τους που έχουν αποδείξει στην πράξη ότι θεωρούν γιορτή κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο