Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δυο επίκαιρες ερωτήσεις του Βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη, για τον αποκλεισμό του νομού από την εργατική εστία και τον Παναιτωλικό.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης κατέθεσε δυο ερωτήσεις με θέματα τον αποκλεισμό του νομού Αιτωλοακαρνανίας από το πρόγραμμα εκδρομών του έτους 2010 από την εργατική εστία και για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας Παναιτωλικό κατά την άφιξή της στο Στάδιο του Βόλου, για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010
Με την δημοσίευση της υπ αρθμ: 19/2009 προκήρυξής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σχετικά με το θερινό πρόγραμμα εκδρομών του έτους 2010, με έκπληξη διαπιστώνω την απουσία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ως προορισμού.
Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία και θα έχει ως αποτέλεσμα να οξυνθούν ακόμα περισσότερο τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου του Νομού, καθώς θα αποτελέσει πλήγμα για δεκάδες επιχειρήσεις αλλά και την τουριστική εικόνα του Νομού.
Ερωτώνται οι:
-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της κατάφορης αδικίας σε βάρος του Νομού Aιτωλοακαρνανίας;
Σε τι ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να συμπεριληφθεί εκ νέου ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας ως προορισμός στο θερινό πρόγραμμα εκδρομών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για το έτος 2010;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010
Με την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, 31/01/2010, που σας επισυνάπτω
Ερωτώνται οι:
-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Έχει διαταχθεί έρευνα για τα όσα θλιβερά και εκτός φίλαθλου πνεύματος συνέβησαν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου;
Θα αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους εάν προκύψουν;
Τι μέτρα προτίθεστε να πάρετε προκειμένω να αντιμετωπισθούν στο μέλλον τέτοιους είδους φαινόμενα που δηλητηριάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο