Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Έκοψαν πίτα και χόρεψαν οι Μπαμπινιώτες της Αθήνας























Μέσα σε κεφάτη ατμόσφαιρα, σε έντονο ζεστό οικογενειακό κλίμα και έντονης διασκέδασης, έγινε τη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010, στο Αρχοντικό της Φωτεινής, Λ.Βουλιαγμένης 318 στον Άγιο Δημήτριο, η κοπή πίτας και ο χορός του Συλλόγου Μπαμπίνης.
Την πίτα ευλόγησε o Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Πόπης, Προϊστάμενος Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά (από το Αγράμπελο) ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι. Ο πρόεδρος του συλλόγου Μπενέκος Σπύρος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, και ευχήθηκε υγεία και πρόοδο για το 2010.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, οι Βουλευτές Μακρυπίδης Αντρέας και Καραγκούνης Κώστας και ο πρόεδρος το Τ. Σ. Μπαμπίνης Ζαρκαδούλας Θεόδωρος. Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες και εξελίχθηκε σε πραγματικό ξεφάντωμα .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, οι Βουλευτές Μακρυπίδης Αντρέας, και ο Καραγκούνης Κώστας, ο πρόεδρος το Τ.Σ Μπαμπίνης Ζαρκαδούλας Θεόδωρος, ο συγγραφέας Μπερερής Διονύσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου Θεοδώρου Γεώργιος, ο Τσαμπαλίκας Μιχαήλ που διετέλεσε δάσκαλος στη Μπαμπίνη το 1999, ο δημοσιογράφος Πάστρας Γεώργιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Τσέλιος Γεώργιος και από το Σύλλογο Αετού ο Ντέμος Διονύσης, ο Ντέμος Κώστας και η Βαλλιάνου Δήμητρα.
Χαιρετισμό για την εκδήλωση έστειλαν ο Βουλευτής Σταμάτης Δημήτριος και ο Ιερέας Αστακού Τέγας Δημήτριος. Ο Σύλλογος Μπαμπινιωτών ευχαριστεί όλους του παρευρισκόμενους για την παρουσία στην εκδήλωση και ιδιαίτερα την Θεώνη Βλαχάκη που ήρθε από το χωριό και τον Άρη Mπιτσώρη που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη αφού κατάφερε και έσπασε τα μπλόκα των αγροτών για να είναι κοντά τους.
ΦΩΤΟ: Ευθυμίου Χριστόφορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο