Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ενημερωτική εκδήλωση φοροτεχνικών και λογιστών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.



Το Σάββατο στις 9 Ιανουαρίου 2010, στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, έλαβε χώρα μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία με αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών Αγρινίου και Περιχώρων, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον «Προληπτικό Έλεγχο σε Φορολογικά θέματα από υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και σε Εργατικά και Ασφαλιστικά θέματα από ΣΕΠΕ και ΙΚΑ».
Παράλληλα υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων όπως προκύπτουν από το εν ισχύ φορολογικό νομοσχέδιο. Να σημειωθεί ότι ανάλογες συζητήσεις έχουν λάβει χώρα πολλές φορές στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καθώς η ενημέρωση του κλάδου των φοροτεχνικών και των λογιστών θεωρείται πρωταρχικής σημασίας για την απάλειψη των χρόνιων στρεβλώσεων της αγοράς, κάτι που διασφαλίζει άλλωστε και το ότι θα συνεχιστούν και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες.
Την εκδήλωση άνοιξε με εισαγωγική εισήγησή του ο Α' Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Μπόκας ο οποίος στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους ομιλητές της ενημερωτικής εκδήλωσης, τον κ. Γιώργο Κορομηλά- φοροτεχνικό, οικονομολόγο και συγγραφέα και τον κ. Λιάζο Παλαιολόγο- οικονομολόγο, εργατολόγο.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο