Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Κι άλλο τροχαίο με ένα τραυματία στο Άκτιο.




Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία έγινε στο Άκτιο στην περιοχή του Αεροδρομίου σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής (10-01-10). Ένα Ι.Χ. τζιπ έφυγε από την πορεία του λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Ο άτυχος ηλικιωμένος ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο του όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν νεαρό μηχανόβιο ο οποίος είχε πλήρες εξοπλισμένο φαρμακείο. Οι επιβάτες του τζιπ ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Στο σημείο έφτασε μετά από λίγα λεπτά ασθενοφόρο από την Πρέβεζα που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Το συγκεκριμένο σημείο καθώς και η άλλη στροφή που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του αεροδρομίου είναι σημεία που συνέχεια γίνονται τροχαία ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Εντύπωση προκαλεί για ποιον λόγω και ενώ είναι γνωστή η επικινδυνότητα των δυο σημείων δεν έχει στρωθεί αντιολισθητική άσφαλτος.
Ευχόμαστε στον άτυχο άνδρα να γίνει γρήγορα καλά και δίνουμε συγχαρητήρια στον νεαρό με την μηχανή για την βοήθεια του προς τον συνάνθρωπο του.
Πηγή: http://mylefkada.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο