Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφορεί το νέο εορταστικό φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 58, με τη φροντίδα του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών.

Κυκλοφορεί το νέο εορταστικό φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 58, με τη φροντίδα του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι». Στις 8 εορταστικές σελίδες της καλαίσθητης εφημερίδας, πέρα από τις ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος και τα ενδιαφέροντα θέματα που φιλοξενούνται, προαναγγέλλονται και οι νέες εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου στις αρχές του νέου έτους.
Οι εκδηλώσεις είναι ο εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου στη Κωνωπίνα, τη Τρίτη 19 Ιανουαρίου και τη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010, η χοροεσπερίδα του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στο ιστορικό κέντρο «Κοκκινιώτισσα» και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου το πρωί στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια».
Επίσης οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούν τη δράση του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών, το Δήμο Μεδεώνος, τα νέα από την Κωνωπίνα, το Ξηρόμερο, το νομό καθώς και μια πλούσια θεματολογία με αρκετό ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους.
Επισημαίνουμε ακόμα μερικά θέματα: την αποκατάσταση της ορθής ονομασίας του χωριού ως Κωνωπίνα και όχι Κονοπίνα, την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου, την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κωνωπίνας με τις προτάσεις προς το Δήμο Μεδεώνος για την ανάπτυξη του χωριού, για το φράγμα Αχυρών, ένα καταπληκτικό άρθρο για τη μέγγενη του παραλόγου, ένα πανέμορφο κείμενο οι χριστουγενιάτικες θύμησες του Θ. Χολή, κοινωνικά, δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων, κ.α.
Όποιος φίλος δεν την έχει λάβει μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Κωστόπουλο, τηλ: 6945-719334 ή με τον διευθυντή σύνταξης Χολή Θεόδωρο, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως. Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας» που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.konopinaps.gr/
Επιπλέον ευχόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας "Χρόνια Πολλά" και "Καλή χρονιά " σ' όλους τους Κωνωπινιώτες και συγχαίρουμε τα μέλη του συλλόγου για τις όμορφες δραστηριότητες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο