Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βασίλης Αντωνόπουλος μίλησε στο Αγρίνιο σε μια εντυπωσιακή σε πλήθος αλλά και ενθουσιασμό συγκέντρωση.





Ο Βασίλης Αντωνόπουλος, την 1η Οκτωβρίου 2009, μίλησε σε μια εντυπωσιακή σε πλήθος αλλά και ενθουσιασμό συγκέντρωση, διακοπτόμενος συνεχώς από τα θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων στην ομιλία του.
Τόνισε τα αδιέξοδα στα οποία οδήγησε τη χώρα η Ν.Δ. και κάτω από το βάρος των οποίων κατέρρευσε η ίδια, την ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης για τη βαθιά κρίση που περνά η χώρα σε όλους τους τομείς, την χωρίς έλεγχο ακρίβεια που γονάτισε την ελληνική οικογένεια, τη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της χώρας μας, την υποβάθμιση της ανταγωνιστικότητας και την αύξηση του ελλείμματος του κρατικού προϋπολογισμού και του δημοσίου χρέους.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που αποτελεί την ελπίδα για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Αφού έκανε ιστορική αναδρομή στο έργο των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τόνισε ότι και σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει όραμα και αποτελεί την μοναδική ελπίδα για τον τόπο, με πρώτο στόχο τη νέα νηφάλια, αποφασιστική εθνική στρατηγική, δεύτερο την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας, τρίτο τη δημιουργία ενός δωρεάν εκπαιδευτικού συστήματος αληθινά δημοσίου και υψηλής ποιότητας, τέταρτο τη δημιουργία ενός κοινωνικού κράτους που διασφαλίζει ίσα δικαιώματα σε όλους τους Έλληνες, σε θέματα υγείας και πρόνοιας και πέμπτο ένα κράτος που σέβεται, προστατεύει και στηρίζει τον πολίτη.
Αναφερόμενος δε στην Αιτωλοακαρνανία, τόνισε ότι οι κυβερνήσεις της Ν.Δ., τη άφησαν στην τύχη της, όπως και την υπόλοιπη Ελλάδα. Για το αυτόνομο δε πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος, που νομοθετήθηκε την τελευταία στιγμή χωρίς πρόβλεψη για τη χρηματοδότηση του και το χώρο εγκατάστασής του, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πέσει ο κλήρος για την ολοκλήρωση του όλου έργου.
Συνεχίζοντας την ομιλία του, ζήτησε να τον τιμήσουν οι Αιτωλοακαρνάνες με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο και επισήμανε ότι αυτό θα είναι ύψιστη τιμή για τον ίδιο, αλλά και ύψιστη ευθύνη απέναντι τους. Ζήτησε την ψήφο τους, επειδή την καθεμιά και τον καθένα, τους κοιτάζει στα μάτια, γιατί μπορεί να το κάνει, αφού του το επιτρέπει η μέχρι τώρα πορεία και δράση του ως επιστήμονα και ως συμπολίτη τους.
Κλείνοντας είπε ότι:
- Δεν είναι γόνος πολιτικού τζακιού
- Δεν είναι χαϊδεμένο παιδί μιντιακών συμφερόντων
- Δεν είναι γέννημα μηχανισμών
- Είναι ένας απ' αυτούς, από τους οποίους ζητά την ψήφο τους και είναι ένας σαν αυτούς, έχοντας ως μοναδική φιλοδοξία τη προσφορά στην πατρίδα του, τον τόπο του και τους συμπολίτες του. Ότι όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για την Αιτωλοακαρνανία, την αντάξια των ονείρων μας και για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε.
Τέλος, αφού ευχαρίστησε συγκινημένος τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να παραβρεθούν όλοι στην ομιλία του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Πάτρα στις 2 Οκτωβρίου.
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν:
Ο πρώην Βουλευτής και πρώην Νομάρχης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΝΑΣ , o Δήμαρχος Αγρινίου: ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ, o Δήμαρχος Θέρμου: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ, o Δήμαρχος Παρακαμπυλίων: ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, o Δήμαρχος Παναιτωλικού: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΚΩΣΤΑΣ, o Δήμαρχος Αγγελοκάστρου: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΡΟΥΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, o Δήμαρχος Αιτωλικού: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΑNΗΣ, o Δήμαρχος Αρακύνθου: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΖΑΝΗΣ, ο Δήμαρχος Αστακού: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ, o Δήμαρχος Θεστιέων: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ, o Δήμαρχος Μεδεώνος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΡΑΦΗΣ, o Δήμαρχος Μενιδίου: ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ, o Δήμαρχος Νεάπολης: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ, oι Αντινομάρχες Αιτωλ/νίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ, o Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης: ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΛΗΣ.
Επίσης ήταν: Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΕΡΗΣ, TΑΤΙΑΝΑ ΤΣΙΤΣΙΜΕΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΛΗ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ, o Πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αγρινίου: ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΝΟΣ, oι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου: ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΕΡΠΑΝΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΦΥΡΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ, o Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας: ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ, o Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας: ΝΙΚΟΣ ΣΩΚΟΣ, καθώς επίσης και πολλοί Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι φορέων και Σωματείων εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο