Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ



Κορυφαία στιγμή στην προεκλογική δραστηριότητα της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σοφίας Γιαννακά, η κεντρική προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο. Με την εν λόγω εκδηλωση, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι κεντρικές εκδηλωσεις της υπ. βουλευτή στο νομό Αιτ/νίας. Η κ. Γιαννακά άσκησε καταλυτική κριτική στην αποχωρούσα κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η έξοδος από την κρίση, εκτός από μια συγκροτημένη προγραμματική κατεύθυνση, απαιτεί λαϊκή στήριξη, εμπιστοσύνη και συμμετοχή.«Σε αυτές τις εθνικές εκλογές ψηφίζουμε το κόμμα και την παράταξη που θέλουμε να κυβερνήσει τη χώρα, επιλέγουμε τον Πρωθυπουργό που θα είναι καραβοκύρης σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι, ψηφίζουμε βουλευτές σε κάθε περιφέρεια που πρέπει να εκπροσωπούν, να ξέρουν και να παρέχουν λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν φίλοι και εχθροί, υπάρχουν σύμμαχοι, δεν υπάρχουν χρώματα, δεν υπάρχουν οι απέναντι και εμείς. Πρέπει να απλώσουμε όλοι μαζί το χέρι και να πούμε σας θέλουμε όλους μαζί μας, όλους σας χρειαζόμαστε σε αυτή τη νέα πορεία. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές και στις νέες προκλήσεις δεν υπάρχουν για μας διαχωρισμοί. Όσοι πίστεψαν μέχρι χθες ότι είναι αντίπαλοί μας ότι είναι απέναντί μας τους χρειαζόμαστε τώρα μαζί μας. Με όλους μαζί θα κάνουμε τη νέα πορεία», τόνισε η κ. Γιαννακά. Αναφερόμενη στην Αιτωλοακαρνανία είπε ότι παρόλο που είναι μια πλούσια γη, έχει φτωχούς κατοίκους, επισημαίνοντας ότι τα 20 χρόνια κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ είχαν στηθεί κάποιες υποδομές που είχαν σχέση με την παιδεία, την υγεία, τα οδικά δίκτυα, με μεγαλύτερο έργο τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, όμως κυρίως αυτή η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδωσε αξιοπρέπεια και περηφάνια στα γηρατειά, με τη σύνταξη του ΟΓΑ στην αγρότισσα με τις συντάξεις πρόνοιας. Με αιχμή τα ζητήματα της οικονομίας, η υποψήφια βουλευτής Αιτ/νίας παρουσίασε συνοπτικά την πολιτική που θα ακολουθηθεί από το ΠΑΣΟΚ για να επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , την υγεία, την παιδεία.
«Η μεγάλη πρόκληση για μας είναι να μετατρέψουμε την ευρεία εκλογική στήριξη σε πολιτική εμπιστοσύνη, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακά, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική θα πρέπει να ξανασυνδεθεί ουσιαστικά με την κοινωνία και την ηθική".
Το πολυπληθες ακροατηριο υποδέχτηκε την Σοφία Γιαννακά με θερμές εκδηλώσεις, δείχνοντας να είναι πάντα στο πλευρό της και στην πρωτοπορία του αγώνα του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο