Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Το Υπουργείο Παιδείας μετά από ενέργειες της Νομαρχίας αποφάσισε την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Τμημάτων Ένταξης.

Το Υπουργείο Παιδείας μετά από ενέργειες της Νομαρχιακής με το ΦΕΚ Αρ. 119176/Γ6 της 28ης Σεπτεμβρίου 2009, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την ίδρυση:
1ον ) Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου στο Αγρίνιο
, με τομείς Α) Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος Β) Εφαρμοσμένων τεχνών (Κεραμικής – Πηλοπλαστικής).
2ον ) Τμημάτων Ένταξης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στο Δημοτικό Σχολείο Θέρμου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού και στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας.
3ον ) Τμημάτων Ένταξης
στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, στο Γυμνάσιο Λεπενούς και στο Γυμνάσιο Λουτρού.
Οι πιο πάνω αποφάσεις αποτελούν το επιστέγασμα συντονισμένων ενεργειών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλ/νίας, οι οποίες ξεκίνησαν στις 2 Απριλίου 2009 με την ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας και συνεχίστηκαν με την ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου την 27 η Απριλίου του έτους που διανύουμε.
Η συνεργασία με τις Δ/νσεις Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης του Νομού και το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης – Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ), έφεραν θετικά αποτελέσματα, μιας και ικανοποιούνται αιτήματα και ουσιαστικές ανάγκες των κατοίκων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο