Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Δυναμική η παρουσία των γυναικών της Αιτωλοακαρνανίας στο κάλεσμα του Ανδρέα Μακρυπίδη.



Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο οι γυναίκες της Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Μακρυπίδη και βρέθηκαν μαζί του την Τετάρτη το βράδυ (16-09-2009) σε ΚΑΦΕ του Αγρινίου για λίγες ώρες χαλάρωσης.
Η παρουσία τους προμήνυε την αποφασιστικότητα στον αγώνα τους για οριστικό κλείσιμο της παρένθεσης της κυβέρνησης της Ν.Δ., για αλλαγή σελίδας, για τη σιγουριά της ΝΙΚΗΣ του ΠΑΣΟΚ.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Μακρυπίδης είπε πως η γυναίκα είναι η μάνα, η αδερφή, η σύζυγος, η ερωμένη. Είναι όχι μόνο το «μισό του ουρανού» όπως λέει ο ποιητής αλλά «ολόκληρος ο ουρανός».
Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει το ρόλο της γυναίκας σε όλους τους τομείς και με το πρόγραμμά του, που θα εφαρμόσει αύριο σαν κυβέρνηση, τη στηρίζει στη μητρότητα, στα εργασιακά, στο ωράριο, στις αποδοχές, στη σύνταξη. Τη στηρίζει σε όποια θέση κι αν βρίσκεται στα μετερίζια της ζωής και της κοινωνίας.
Η συμμετοχή της γυναίκας στα κομματικά όργανα και η έντονη παρουσία της στα ψηφοδέλτια που καταρτίστηκαν δίνουν το στίγμα για το πώς οραματίζεται και υπόσχεται για το ρόλο της ο αρχηγός του Κινήματος και αυριανός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο