Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Δημιουργία νέου πολιτιστικού Συλλόγου για τη Γουριώτισσα


Με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους, οι εν Αθήναις που κατάγονται από το χωριό Γουριώτισσα, αποφάσισαν τη δημιουργία του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου με σκοπό να διατηρήσουν ζωντανό το χωριό, να δώσουν κίνητρα δράσης σε όσους διαμένουν σε αυτό, να γνωστοποιήσουν στον κόσμο την παλαιότερη και νεότερη ιστορία της Γουριώτισσας και να συσπειρώσουν όλους τους ετεροδημότες συγχωριανούς τους. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14-7-2009 σε αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Συλλόγου με νέο καταστατικό και η προώθηση του στο πρωτοδικείο για την ενεργοποίηση αυτού. Ομόφωνα πάρθηκε η απόφαση για την εγκατάλειψη των προσπαθειών ανεύρεσης του παλιού καταστατικού του συλλόγου. Στη πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι:
Γκόντας Δημήτριος του Βαγγέλη, Πατσέας Σωκράτης, Καραίσκος Γεώργιος, Κώστας Δημήτριος, Τσούτσας Απόστολος, Γκόντας Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Πατσέας Κωνσταντίνος και Μπίκας Νικόλαος.
Όποιος ενδιαφέρεται, να προσφέρει τη βοήθειά του μπορεί να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές στο ακόλουθο email: gouriotissa@windowslive.com
Πηγή: http://gouriotissa-gouriotissa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο