Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

4ο Τουρνουά Beach Volley από την Ομόνοια στη Ναύπακτο



Το τμήμα πετοσφαίρισης της Ομόνοιας Ναυπάκτου, για τέταρτη χρονιά διοργανώνει τουρνουά beach volley ανοικτό σε κάθε ηλικία και φύλο. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου.
Πολλά νέα στοιχεία θα έχει το φετινό τουρνουά της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί στις 24-26 Ιουλίου τουρνουά μικτών ομάδων, ομάδων δηλαδή που αποτελούνται από ένα αγόρι και μία κοπέλα. Από την Δευτέρα 27 Ιουλίου και μέχρι τη Κυριακή 2 Αυγούστου θα διεξάγονται παράλληλα τουρνουά γυναικών και ανδρών στις εγκαταστάσεις του Beach volley στο Αλσύλλιο Γριμπόβου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν την εβδομάδα που μας πέρασε και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 22 Ιουλίου για το μικτό πρωτάθλημα και την Πέμπτη 23 Ιουλίου για τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά στα γραφεία του Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών, της ΔΕΤΑΠ, στο κτίριο “Ναυπακτία”, στο λιμάνι της Ναυπάκτου καθώς και στο χώρο των γηπέδων καθημερινά μετά τις 19.00 το απόγευμα.
Για επιπλέον πληροφορίες, σχετικά με τη διοργάνωση και τους κανονισμούς μπορείτε να ενημερωθείτε στο 6972090641.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο