Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Κυκλοφόρησε το φύλλο 36, της εφημερίδας «Η Κατούνα».


Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Η Κατούνα», αρ. φύλλου 36, που εκδίδεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατουνιωτών «Φίλιππος ο Ακαρνάν». Η Εφημερίδα έκλεισε 8 χρόνια ζωής, ανελλιπούς έκδοσης και είναι η εφημερίδα που χάραξε μια νέα πορεία στον πολιτιστικό τύπο με το πέρασμα στην νέα τεχνολογία (έγχρωμη, γεμάτα δημιουργία, ζωντάνια, καινούργια πράγματα) και άνοιξε καινούργιους ορίζοντες στο πολιτισμό.
Η ανάδειξη στις ομορφιές του Δήμου Μεδεώνος, το νέο συμβούλιο του Συλλόγου, το αντάμωμα των καβαλάρηδων καθώς και η εκδήλωση για τη Μάχη του Αετού, είναι μερικά από τα θέματα της εφημερίδας.
Επίσης θα διαβάσετε ρέκβιεμ για το Σίμο Σκυφτούλη, ιστορικό για τον Πάνο Μειντάνη του Γ. Μπαρμπαρούση, την εκδήλωση στον Αι-Γιώργη, τις σκόρπιες θύμισες του Π. Κοτίνου, η πλατεία του χωριού της Β. Καρέλου, νέα από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα των καθώς και οι δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και του υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας.
Για επικοινωνία: Κουτιβής Ευάγγελος, Λιοσίων 116-118, 10440 Αθήνα. Τηλ: 210-8239818, 6945591871. Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Η Κατούνα» στην ηλεκτρονική σελίδα: http://www.xiromero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο