Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ειδικό έντυπο, με οδηγίες προστασίας του Πολίτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.


Με ένα νέο έντυπο με τίτλο «Ξέρεις πώς να προστατευτείς;» και περιεχόμενο οδηγίες προστασίας του Πολίτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ολοκληρώνεται μια σειρά εξειδικευμένων εκδόσεων της Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας με θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Προηγήθηκαν έντυπα με κείμενα για την προστασία από τους σεισμούς, την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών και την προστασία από τον καύσωνα.
Το νέο έντυπο θα σταλθεί στους Δήμους του Νομού, στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες ενώ θα διανέμεται και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο.
Όλοι οι οδηγοί που εκδόθηκαν από τη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας περιέχουν σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και πληροφορίες για την προστασία των πολιτών από φυσικούς και τεχνολογικούς κινδύνους.
Οι συγκεκριμένες εκδόσεις αποτελούν έναν από τους τρόπους ενημέρωσης που επέλεξε η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας ώστε οι πολίτες του νομού να μάθουν να προφυλάσσουν τους εαυτούς τους, τους συνανθρώπους τους και τις περιουσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο