Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Έπιασαν τον δολοφόνο της 83χρόνης στη Κατοχή.

Έναν 28χρονο συνέλαβε η Αστυνομία ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της 83χρονης γυναίκας στο χωριό Κατοχή στο Μεσολόγγι. Ο 28χρονος που κρατείται στην Ασφάλεια είναι συγχωριανός της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημά του.
Αποσβολωμένοι παρακολουθούν οι κάτοικοι της Κατοχής τη νέα δραματική εξέλιξη σχετικά με την αιτία θανάτου της 83χρονης καθώς η ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έχασε τη ζωή της από ακατάσχετη αιμορραγία κατά τη διάρκεια του άγριου βιασμού της! Η ασύλληπτη τραγωδία δεν παίζεται στο αρχαίο θέατρο Οινιάδων, αλλά στο κέντρο του χωριού κι έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Χθες το πρωί, στην Πάτρα, έγινε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της ηλικιωμένης και η ιατροδικαστής διαπίστωσε ρήξη αγγείων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η γιαγιούλα να χάσει πολύ αίμα και να «σβήσει» αβοήθητη.
Βάσει της ιατροδικαστικής έκθεσης, οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σκοπός του δράστη ήταν να βιάσει το θύμα και όχι να το ληστέψει, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο