Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ο καταζητούμενος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στον Αστακό, Θανάσης Κατσούλας έδωσε συνέντευξη στo Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.




Ανάβει φωτιές ο καταζητούμενος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στον Αστακό, Θανάσης Κατσούλας, ο οποίος έδωσε συνέντευξη, στo Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που μεταδόθηκε χθες βράδυ από τον «Κίτρινο Τύπο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLTER. Αναλυτικά το zougla.gr, γράφει: "Ο Θανάσης Κατσούλας, (σ.σ. κατάγεται από το χωριό Παναγούλα του Δήμου Αλυζίας) ο «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου με τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στον Αστακό, δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του περιστατικού από αυτή, την οποία έδωσε στην κατάθεσή του ο αρχιφύλακας. Όπως θα τον ακούσετε να αναφέρει αποκλειστικά στη zougla.gr, η επίμαχη τσάντα δεν είχε χαθεί αλλά περιείχε μέσα ναρκωτικά, τα οποία η ιδιοκτήτρια της τον πλησίασε και του ζήτησε να τα...προωθήσει στην αγορά. Όταν έφτασε ο αστυνομικός παρόλο που προσπάθησε να εξηγήσει στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ τι είχε συμβεί, εκείνος του επιτέθηκε, έχοντας στο χέρι του το όπλο και πυροβολώντας αδιακρίτως. Παραδέχεται ότι τον ξυλοκόπησε, βρισκόμενος όμως σε κατάσταση άμυνας και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά.
Καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο αρχιφύλακας πυροβολούσε χωρίς να υπάρχει λόγος και δεν προέβη σε διαδικασία σύλληψης, όπως έπρεπε. Αναρωτιέται, επίσης, πώς ο αστυνομικός, ενώ ήταν βαριά χτυπημένος, ανέβηκε πάνω στη μηχανή και έφυγε.
Όπως υποστηρίζει στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη zougla.gr, αμέσως μόλις βγήκε από το bar πήρε τον πρώην διοικητή Αστακού, κύριο Γώγο, του εξήγησε τα γεγονότα και εκείνος τον προέτρεψε, όπως ήταν φυσικό, να παραδοθεί.
Επίσης, κάνει αναφορά και στην σύλληψή του το 1999 για κατοχή δενδρυλλίων χασίς. Το 2004 φυλακίστηκε για 9 μήνες και από τότε δεν ανακατεύτηκε ξανά, όπως λέει, με ναρκωτικά.
Τέλος, ο Θανάσης Κατσούλας κάνει μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία αποκλειστικά στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Όπως θα τον ακούσετε να λέει, πολλοί «βαθμοφόροι» αστυνομικοί τον προσέγγισαν, όταν βγήκε από τη φυλακή, και του πρότειναν να καλλιεργήσει για λογαριασμό τους 5.000 δενδρύλλια χασίς! Τον Οκτώβρη, του είπαν, που αυτά θα είναι έτοιμα, θα τους τα παρέδιδε και θα κρατούσε 3-4 για λογαριασμό του".
Πηγή: http://www.zougla.gr/news.php?id=30486

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο