Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Σάββατο 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, η πρώτη Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ με θέμα: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ». Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης θεματικής θα τεθούν προς συζήτηση ζητήματα όπως η Βιομηχανία, οι Νέες Τεχνολογίες, θέματα ενέργειας (εξοικονόμηση - Εναλλακτικές πηγές - Ρόλος κράτους - Ατομική ενέργεια),η Διαχείριση Φυσικών Πόρων, η Διαχείριση Υδάτων και η σχέση Υγείας-Περιβάλλοντος.
Στην εν λόγω εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο κινηματοθέατρο Άνεσις και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ θα δώσουν το παρών ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, η Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Βουλευτής Επικρατείας Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Μενέλαος Δασκαλάκης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου. Επιπλέον, αναμένεται και η συμμετοχή μέλους της κυβέρνησης, το οποίο θα τοποθετηθεί ειδικά και εμπεριστατωμένα στο προς συζήτηση θέμα.
Μέσα από αυτή τη Συνδιάσκεψη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, στοχεύουν να αναδείξουν, να προβάλλουν, αλλά και να προτείνουν λύσεις στα περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν τόσο το νoμό όσο και την Περιφέρεια. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, θα υπάρξουν τοποθετήσεις από πανεπιστημιακούς και εκπροσώπους αρμόδιων φορέων, προκειμένου να διατυπωθεί ένα κοινό πλαίσιο δράσης κινούμενο προς τον προαναφερόμενο στόχο. Επίσης, ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, αλλά και από υπόλοιπα στελέχη της νεολαίας.
Τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταστήσει σαφές πως η νεολαία του τόπου μας, οφείλει να πρωτοστατεί σε τέτοιες πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρός της Λάμπρος Δημητρογιάννης.
Αξίζει τέλος να αναφέρουμε, ότι πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά Περιφερειακών Συνδιασκέψεων, στις οποίες θα τεθούν διαφορετικά ζητήματα, αποτελώντας ουσιαστικά τον προάγγελο της Κεντρικής Συνδιάσκεψης Αρχών και Θέσεων της ΟΝΝΕΔ.
(Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο