Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Σύλλογος Κωνωπίνας: Kοπή πίτας με ευχές για μια δημιουργική χρονιά.



Μέσα σε μία ιδιαίτερα κεφάτη και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ATHENS IMPERIAL, στη Πλατεία Καραϊσκάκη, η καθιερωμένη κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας από το Σύλλογο Κωνωπινιωτών «Οι Δώδεκα Απόαστολοι».
Οι συγχωριανοί, τα μέλη του συλλόγου και οι φίλοι, αντάλλαξαν ευχές για το νέο χρόνο και βρήκαν την ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα γλυκίσματα και τον ζεστό καφέ. Η συμμετοχή των Κωνωπινιωτών ήταν πρωτοφανής, σε µία εντυπωσιακή και κατάµεστη από κόσµο αίθουσα του Ξενοδοχείου και οι εντυπώσεις κατά γενική ομολογία, ήταν άριστες.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Χολής, ο οποίος απηύθυνε ευχές για υγεία και ευτυχία για το 2009 και ακολούθησε η κοπή της πίτας. Αμέσως μετά χαιρέτησε την εκδήλωση ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς, ο οποίος εξήγγειλε την αναβάθμιση του Περιφερειακού ιατρείου Κατούνας σε Κέντρο Υγείας και την πλήρη στελέχωση του. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τη Βουλευτή Σοφία Γιαννακά, το Π. βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη και το Π. βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία και εξήραν το μεγάλο και πετυχημένο έργο του δημιουργικού συλλόγου.
Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό Κωνσταντινάτο, έπεσε στο Πρόεδρο του Συλλόγου Αγραμπέλου, Γιώργο Τσέλιο.
Αμέσως μετά τη κοπή της πίτας ακολούθησε σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση του Δ.Σ. η Τακτική Γενική συνέλευση του Συλλόγου και αφού διαπιστώθηκε απαρτία ξεκίνησαν οι εργασίες. Το λόγο πήρε αμέσως ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Νίκος Ράππος ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. και έδωσε το λόγο στον πρόεδρο, Θεόδωρο Χολή, ο οποίος έκανε απολογισμό για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. στη συνέχεια ο ταμίας Κώστας Γεροχρήστος διάβασε τον οικονομικό απολογισμό και ακολούθησε εκλογική διαδικασία.
Στην παρέα τους βρέθηκαν: ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς, η Βουλευτής Σοφία Γιαννακά, ο Π. βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Π. βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, o Αντιδήμαρχος Μεδεώνος Λάμπρος Ράπτης, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτριος Στεργίου και το μέλος του Κ. Συμβουλίου γιατρός Χρήστος Κλαδευτήρας, ο επίτιμος πρόεδρος της βελανιδιάς Χρήστος Γαζέτας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Γιώργος Τσέλιος, ο συγγραφέας Μπάμπης Τσελεπής, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο εκδότης της εφημερίδας «Κατούνα» Βαγγέλης Κουτιβής , κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο