Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, εξήγγειλε την αναβάθμιση του Περιφερειακού ιατρείου Κατούνας, σε πολυδύναμο Κέντρο Υγείας.


Τη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ο Yφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς εξήγγειλε από το βήμα, στη κοπή πίτας του Συλλόγου Κωνωπινιωτών, την αναβάθμιση του Περιφερειακού ιατρείου Κατούνας, σε πολυδύναμο Κέντρο Υγείας.
Όπως είπε ο Yφυπουργός Yγείας, το αίτημα των κατοίκων του Δήμου Μεδεώνος για την αναγκαιότητα και την αναβάθμιση του ιατρείου Κατούνας σε Κέντρο Υγείας, θα γίνει σε λίγο καιρό πραγματικότητα και θα στελεχωθεί πλήρως με ιατρικό και άλλο προσωπικό, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.
Επίσης ο Yφυπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο πρόβλημα που εστιάζεται στην κτιριακή υποδομή, επειδή το κτίριο είναι μικρό, τα γραφεία είναι λίγα και δεν καλύπτουν τις ανάγκες και τόνισε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Γιάννη Σεραφή για την αναζήτηση νέας κτιριακής εγκατάστασης. Η εξαγγελία του Σαλμά έφερε ικανοποίηση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Μεδεώνος καθώς μετά από προσπάθειες αρκετών ετών, δίνεται λύση σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που απασχολούσε την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο